Logo Sixty One B

Projectomschrijving SixtyOneB

Wonen in IJburg

Je wilt graag in Amsterdam wonen, maar dan wel op een plek waar je alle ruimte en bewegingsvrijheid hebt. Dan zit je goed in IJburg. IJburg heeft alles wat je van een moderne woonwijk aan de rand van Amsterdam mag verwachten. De Dappermarkt,de Indische en Amsterdam zijn gemakkelijk te bereiken met de IJtram. Met de fiets naar Diemen kan ook. De fraaie Nescio-brug is er speciaal voor ontworpen.

Wonen in een wereldwijk

IJburg ontwikkelt zich tot een hippe waterwijk met een heel eigen sfeer en dynamiek, maar is ook stevig verankerd in de structuur van Amsterdam. IJburg ligt vlakbij het centrum van Amsterdam, maar beschikt zelf over veel voorzieningen en een eigen jachthaven. Goede restaurants, culturele en sportieve mogelijkheden en een gevarieerd winkelaanbod waarin niet alleen de bekende winkels zoals de Fietsfabriek vertegenwoordigd zijn, maar waar ook speciaalzaken zoals Faas Design, Bikes2Boards en Papa's & Mama's. Wonen in een wereldwijk.

IJburg heeft het

De contouren van IJburg worden steeds duidelijker. Er wordt de laatste hand gelegd aan Steigereiland, Haveneiland en de Rieteilanden. IJburg heeft alles wat je nodig hebt om je dagelijks leven gemakkelijk en prettig te maken. En het is allemaal vlakbij, op loop- of fietsafstand: handige winkels voor je dagelijkse boodschappen, leuke boetiekjes, huisartsen, kinderopvang en scholen. En werk je buiten IJburg dan ben je met de auto snel op de A10 of met de tram binnen 15 minuten op het centraal station van Amsterdam.

Stadse allure

Er is ook een ruime keus aan restaurants en cafés waar je uitstekend kunt eten. In cafe-restaurant N.A.P. en Dok48 aan de jachthaven bijvoorbeeld. Of misschien is de creatieve sfeer van Eetcafé Vrijburcht meer iets voor jou. Theater Vrijburcht biedt een gevarieerd programma met flms en theatervoorstellingen, ook voor kinderen. IJburg is sowieso goed in theater voor kinderen. Het sprankelende kindertheaterfestival 'Spektakel op IJburg' is inmiddels een vast punt op de zomeragenda.

Sportief

's Zomers zit je heerlijk aan het strand van Blijburg, een plek waar mensen uit heel Amsterdam graag verkoeling zoeken. Zin in iets actiefs? Dat kan. Wie graag zeilt, surft, kanoot of in z'n motorbootje vaart, zit goed op IJburg. Er is een jachthaven en een actieve watersportvereniging. Maar ook andere sportievelingen kunnen zich binnen en buiten uitleven. Op Haveneiland wordt op dit moment de grootste sporthal van IJburg gebouwd en in het fraaie Diemerpark kun je uitgebreid sporten en wandelen.

Sixtyoneb Prijzen

De appartementen die nog te koop zijn worden aangeboden vanaf
€ 199.900 tot € 275.000 v.o.n. Het project is recent opgeleverd dus er is direct te wonen.

Projectbeschrijving Sixty One B Vrouw met hondje Projectbeschrijving Sixty One B Interieur impressie Projectbeschrijving Sixty One B impressie balkon/serre
www.sixtyoneb.nl achtergrondplaat